PUUR21

Zutphen - Zutphen
Toekomstig aanbod

€ 340.000,- tot € 650.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 220m2
Kaveloppervlak
100 - 155m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

PUURHEID VAN STAD & NATUUR
Dat is wonen in PUUR21, een nieuwbouwwijk op misschien wel het mooiste plekje van Noorderhaven. Met voor de deur een prachtig, uitgestrekt rivierenlandschap. En de gezellige, historische binnenstad van Zutphen gewoon om de hoek. In totaal komen er 77 huizen met tuin in PUUR21, verdeeld over 3 types.

NOORDERHAVEN, EEN LEVENDIGE STADSWIJK
PUUR21 ligt op een droomlocatie. In Noorderhaven, een nieuwe, moderne en levendige stadswijk tegen het centrum van Zutphen. En direct aan de uiterwaarden en de IJssel. Vanuit je woning sta je zo in het weidse rivierenlandschap. Ga wandelen, hardlopen, picknicken, spelen, ontdekken en op avontuur. Het is pure vrijheid, die je hier proeft.

Meer informatie

Kenmerken

Project
PUUR21
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 340.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Overige
Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Restaurant/cafetaria, Strand, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zutphen.

Aanmelden