Noorderhaven Zutphen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zutphen - Zutphen
Actueel aanbod

€ 775,- p.m. tot € 1.135,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 123m2

Over dit project

DUURZAME APPARTEMENTEN EN EENGEZINSWONINGEN
Bent u op zoek naar een duurzame huurwoning? Vesteda verhuurt 7 eengezinswoningen en 119 appartementen in de nieuwe stadswijk Noorderhaven vlakbij het NS station en op fietsafstand van de binnenstad van Zutphen. Het moderne wooncomplex heeft 3 liften en een gezamenlijke binnentuin. Alle woningen hebben een complete keuken met inbouwapparatuur en een luxe badkamer. Bovendien zijn alle woningen voorzien van glasvezelbehang en velen ook van een smaakvolle vloerafwerking. Bijna alle woningen hebben een buitenruimte. De woningen zijn zo goed als instapklaar. U hoeft alleen nog maar te verhuizen!

PLANNING EN INSCHRIJVING
De digitale verhuur is via de website www.hureninnoorderhaven.nl gestart. U kunt zich gratis inschrijven en uw voorkeur kenbaar maken. De oplevering van de woningen zal plaatsvinden in het 2e kwartaal van 2020.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noorderhaven Zutphen
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
126
Huurprijs (p.m.)
€ 775,- tot € 1.135,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zutphen.

Aanmelden