Noorderhaven - Kade Noord Fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zutphen - Zutphen
Actueel aanbod

€ 270.000,- tot € 1.090.000,-

Over dit project

KADE NOORD is een uniek project. Nergens in de buurt van Zutphen kunt u zo mooi wonen in een nieuwbouwwoning/appartement. Het plan bestaat uit appartementen en woningen. De meeste woningen hebben een schitterend zicht op de nieuwe haven of de rivier de IJssel. Daarnaast liggen alle woningen aan een prachtige gezamenlijke binnentuin. Deze wordt gerealiseerd boven de gezamenlijke parkeergarage.

Start Verkoop KADE NOORD
Eindelijk is het zover de start verkoop van de blokken G, H, I, J in het plan KADE NOORD aan de IJssel is een feit! Op 30 juni start de verkoop van 2 maisonnettes en 51 appartementen gelegen aan of nabij de IJssel en de Noorderhaven. De appartementen/maisonnettes zijn verkrijgbaar vanaf 75 m2 t/m 264 m2 en de prijzen variëren van € 270.000,- tot €1.090.000,-.

Op zaterdag 30 juni bent u vanaf 13.30 uur tot 15.00 uur bij Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1 te Zutphen de verkoopinformatie te verkrijgen.
Bekijk de website http://www.noorderhavenzutphen.nl/wonen/kade-noord/ voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noorderhaven - Kade Noord Fase 1
Koopwoningen
53
Prijs
€ 270.000,- tot € 1.090.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zutphen.

Aanmelden