Specialisten

Koop je een nieuwe woning, dan heb je bijna altijd een hypotheek nodig, of het nu om een nieuwbouw of bestaande woning gaat. Vaak wordt er bij een hypotheek naar het rentepercentage gekeken. Maar een hypotheek gaat over meer dan alleen een lage rente. Je moet weten welke voorwaarden er aan verbonden zijn en met welke verzekeringen je rekening moet houden. Bij het uitzoeken van een nieuwe hypotheek komen er veel vragen op je af. Vragen waar Financieel Nederland je een antwoord op kan geven.

“Als kantoor vinden wij het belangrijk om samen met de klant alle hypotheekstappen zorgvuldig te doorlopen”, zegt Leonard Langevoort, directeur en eigenaar van Financieel Nederland. “Wij pakken de klant bij de arm en laten ze pas los als alles klaar is.” Dat die aanpak bij klanten goed bevalt, spreekt wel uit de vele lovende reviews die op de site te lezen zijn. Langevoort wordt dan ook regelmatig gebeld als een andere hypotheekverstrekker er niet uitkomt. “Dat komt omdat wij creatief binnen de lijntjes en regeltjes kijken”, zegt hij, “en altijd eerst een goede inventarisatie maken.” Het kantoor heeft daardoor veel klanten die door mond-tot-mond reclame bij ze komen. Vaak ook hele families maar ook vrienden van bestaande klanten. “Dat kan ook” zegt Langevoort, “vertrouwen is namelijk heel belangrijk voor ons en dat weten onze klanten ook. Daardoor kunnen ze met een gerust hart anderen doorverwijzen.”

De juiste contacten

Naast veel ervaring heeft het kantoor ook goede contacten met notarissen, taxateurs en makelaars. Niet alleen plaatselijk, maar ook regionaal. Naast hypotheek adviseur is Langevoort ook schade- en inkomens adviseur waardoor hij direct het totaalplaatje kan overzien. En hij weet hij goed wat er speelt in de markt, zowel bij de particulier als bij de kleine ondernemers. Het kantoor staat er dan ook om bekend om net dat stapje verder te gaan. En dat stapje is ook precies wat Langevoort zelf gelukkig maakt; het onmogelijk voor elkaar krijgen en zien dat de klant echt blij is omdat het toch gelukt is.

Onafhankelijk zijn is belangrijk

Financieel Nederland is onafhankelijk, duidelijk en biedt hypotheken aan van alle erkende banken en verzekeraars. Of het nu gaat om de aankoop van een eerste woning, een doorstroom, samenwonen of scheiden. Doordat ze diverse vormen hypotheken en andere financiële producten kunnen aanbieden, is er ook meer mogelijk. Daarbij weten ze dat het afsluiten van een hypotheek niet alleen van belang bij een nieuwe woning. Ook bij een samenwonen, scheiding of een als er door omstandigheden een andere financiële situatie is, kan oversluiten een hele goede optie zijn.

Antwoord op alle vragen

Een hypotheek afsluiten roept altijd vragen op. En per situatie zijn er andere vragen aan de orde. Koop je voor het eerst een huis en is alles nieuw voor je? Of ben je een zogeheten doorstromer en vraag je je af of het meenemen van je huidige hypotheek wel verstandig is en hoe het dan gaat met de renteaftrek?

Maar ook als je je hypotheek aan wilt passen omdat je lagere woonlasten wil, denkt aan verbouwen, een deel van de overwaarde wil opnemen of binnenkort met pensioen mag, heb je specifieke vragen. Net als bij een scheiding. Financieel Nederland legt je graag alle opties rustig en helder uit, zo krijgt je echt inzicht in wat er mogelijk is.

Totaalpakket

Naast hypotheken adviseert Financieel Nederland ook over eventueel af te sluiten producten in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden. Een totaal professional dus op het gebied van hypotheken, verzekeringen privé of zakelijk, inkomen en vermogen.

Leonard Langevoort
Zwanenbelt 39
7607 JW Almelo

per 1 juli:
Kerkstraat 2
7383 CB Voorst

financieelnederland-online.nl

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.